Een ogenblik geduld a.u.b.

Documenten

Herindelingsscan Druten-Wijchen

In de herindelingsscan Druten-Wijchen is zijn de financiën van de beide gemeenten vergeleken en samengevoegd, zodat een financieel beeld ontstaat van een eventuele nieuwe gemeente na een bestuurlijke fusie.

/ Begrotingsscans / 3636 kB

Herindelingsscan Maasdriel-Zaltbommel

Onderzoek naar de financiële positie van de nieuwe gemeente na een bestuurlijke fusie.

/ Begrotingsscans / 3484 kB

Aanbieding update begrotingsscan Geldermalsen-Neerijnen-Lingewaal

Aanbiedingsbrief aan de colleges van B&W van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal betreffende de update van de begrotingsscan van de drie gemeenten.

/ Begrotingsscans / 1401 kB

Update begrotingsscan Geldermalsen-Neerijnen-Lingewaal

Korte update van het eind 2015 uitgevoerde onderzoek naar de financiële positie van de nieuwe gemeente na een bestuurlijke fusie.

/ Begrotingsscans / 1362 kB

Begrotingsscan Geldermalsen-Neerijnen-Lingewaal

In samenwerking met de gemeenten Geldermalsen,Neerijnen en Lingewaal is onderzoek gedaan naar de financiële positie van de nieuwe gemeente na een bestuurlijke fusie. De resultaten hiervan zijn opgenomen in de begrotingsscan.

/ Begrotingsscans / 5564 kB

Herindelingsscan Duiven - Rijnwaarden - Westervoort - Zevenaar

De vier gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar beraden zich vanaf eind 2011 op een verdergaande samenwerking in de Liemers. Op verzoek van de colleges van burgemeester en wethouders van deze vier gemeenten heeft de provincie Gelderland een herindelingsscan uitgevoerd naar de financiële levensvatbaarheid van de mogelijk nieuw te vormen gemeente(n). Twee scenario’s zijn onderzocht, namelijk het samengaan van Duiven & Westervoort enerzijds en Rijnwaarden & Zevenaar anderzijds en daarnaast is het samengaan onderzocht van de vier gemeenten in één nieuwe gemeente.

/ Begrotingsscans / 6587 kB